ANDREW STRONG | Musik i haven

Udendørskoncert
Lørdag den 18. juni 2022 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 18.00)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer.
Parkering og indgang v/Kjeldsmarksvej (følg skiltene)
Entré: kr. 295
Entré inkl. 1 øl/vand: kr. 325
Entré inkl. kylling/baconsandwich + 1 øl/vand: kr. 350
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157

Medbring selv festivalstole eller tæpper!


Irisk stjerne giver koncert i haven på Gimsinghoved

Den 18. juni bliver der gang i rockmusikken, når irske Andrew Strong indtager scenen i haven på Gimsinghoved. Sommerkoncerterne i haven ved Gimsinghoved åbnes med et brag, når én af 90’ernes helt store rocksangere, Andrew Strong, lægger vejen forbi og giver prøver på sit store musikalske talent. Koncerten i Struer bliver en af blot tre koncert på dansk grund i denne turne.

Som 16-årig fik han rollen som Deco Cuffe i musicalfilmen The Commitments (1991), der er baseret på bogen af Roddy Doyle. Filmen er bl.a. kendt for hans fortolkning af “Mustang Sally”, og soundtracket blev nomineret til en Grammy Award.

Efter gennembruddet med The Commitments udsendte Andrew Strong sit debutalbum, Strong i 1993. I 1998 sang han duetterne “Every Time You Cry” og “Experience” med den danske sangerinde Jette Torp på hendes album, Here I Am.

Efterfølgende skrev han kontrakt med det danske pladeselskab CMC i 2000, og indspillede albummet Out Of Time i Puk-studierne med Jan Sivertsen som producer.

Albummet fulgte op på stilen fra The Commitments med fortolkninger af rock-, soul-, og R&B-klassikere, og blev en stor succes i Skandinavien. Albummet solgte 80.000 eksemplarer i Danmark.

Han har turneret med kunstnere som The Rolling Stones, Elton John, Prince, Lenny Kravitz og Bryan Adams.