CARSTEN DAHL | SOLO

Torsdag den 9. september 2021 kl. 20.00

Billetsalget starter den 22. juni 2021 kl. 09.00 pĂĄ Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter.
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring pĂĄ tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 150 | Medlemmer: kr. 75

Oplev Carsten Dahl komponere øjeblikkets musik på piano ud fra det i rummet tilstedeværende; som han selv beskriver med ordene:

”Det er sådan at altet har en lyd og rytme. Alting bevæger sig fremad enten kraftfuldt og eksplosivt eller undseeligt og som langsomme skygger i et landskab. Den kraft, der driver mig i den kunstneriske udfoldelse, er altets kraft. Jeg males eller spilles. Jeg kastes igennem disse enorme rytmer og igennem lysets og mørkets interferens – og må blot agere redskab.”

Carsten Dahl er kendt for intensiteten og den legende pendlen mellem det melodiske og det abstrakte, det frit svævende og det tonalt jordbundne i hans musikalske improvisationer, der ofte blevet sammenlignet med Keith Jarret. Og netop nu i foråret 2021 står Carsten Dahl foran et musikalsk samarbejde med dennes mangeårige tyske producer Manfred Eicher.

Gennem tiden har Carsten Dahl medvirket på mere end 300 cd’er, vundet utallige priser og modtaget en strøm af lovord fra anmeldere verden over.

Læs mere om hans musikalske meritter på www.carstendahl.dk

Se DR’s dokumentar ”Det forbandede talent” – et usædvanligt modigt og ærligt portræt af en kunsters kamp med livets store eksistentielle dilemmaer DRTV – Det forbandede talent