GIMSINGHOVED FESTIVAL 2022 | Danmarks skønneste havefest

Udendørskoncert
Søndag dag den 21. august 2022 kl. 13.00 (indgangen åbner kl. 12.00)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Entré før 1. juni 2022: kr. 225
Entré efter 1. juni 2022: kr. 275
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157


Praktisk information:
Kommer du i bil, er der parkering og indgang v/Kjeldsmarksvej (følg skiltene).
Du opfordres til at medbringe festivalstole/tæpper.


Gimsinghoved Festival – Danmarks skønneste festival
Søndag den 21. august 2022 åbner Gimsinghoved havelågen op til årets Gimsinghoved Festival, som afvikles i den smukke have.Til årets festival kan du opleve:

Dorthe Gerlach, der i mere end 20 år har udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop. Hun kan med en enestående klang og et ukueligt nærvær formå at tage publikum på en musikalsk rejse. I hendes stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.

Venneparret Sebastian Klein (kendt fra TV) og Niklas Schneidermann (kendt fra Magtens Korridorer), når de med deres nye show ”Klein & Schneidermann – og alt det gas!” skruer helt op for charmen, løgnen, pralen, overdrivelserne, undersættelserne og sangen. Med sære, svære og helt indlysende sange, som både kan være hjemmelavede, lånte, stjålne og/eller lidt af hvert… lover de et fantastisk show akkompagneret af Anders Ramhede på rumstérstang (kendt fra Magtens Korridorer).

Årets sidste festivalnavn er Tue West, som i knap 20 år har opholdt sig på sin egen musikalske platform og har samtidig været en bestanddel af 00’ernes store generation af dansksprogede sangskrivere.

Nærværende og altid aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af musikerens dna.
Altid med et dynamisk set up, med plads til bredde i lyd og retning, der går hånd i hånd med fordybelsen i det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.