JULEJAZZ 2021

Fredag den 17. december 2021 kl. 20.00

Billetsalget starter den 2. november 2021 kl. 09.00 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter.
For medlemmer dagen før! 
(Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring på tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 200 | Medlemmer: kr. 150


Bjarke Falgren-Filip Jers Kvintet
“En dansk-svensk jul”

Den grammy-vindende danske violinist, Bjarke Falgren og den svenske mundharpe-virtuos Filip Jers dannede i 2015 en supergruppe med nogle af Skandinaviens bedste jazzmusikere. Dette band turnerede efterfølgende flittigt i hele Skandinavien med hyldningskoncerter til ære for både Svend Asmussen og Toots Thilemans. 

Der opstod en helt særlig musikalsk kemi imellem det musikalske makkerpar, der sammen skabte jazzmusik men et nærværende nordisk udtryk. Derfor var det ikke svært for musikerne at tage tråden op i et nyt projekt.

”En Dansk-Svensk Jul” er en jule-jazz- koncert der rammer den nordiske folketone med en blanding af velkendte evergreens og folkemelodier, fuldstændig i Svend Asmussen/Toots Thilemans stilen; Evergreens, swing jazz og nordiske folkemelodier alt sammen i stilsikre og smagfulde arrangementer.

Bjarke Falgren og Filip Jers akkompagneres af nogle af skandinaviens mest efterspurgte musikere, kendte ansigter fra et utal af sammenhænge. Ole Kock Hansen, piano, Hans Backenroth, bas og Kristian Leth, trommer.