KAARE NORGE

Tirsdag den 22. juni 2021 kl. 20.00


Billetsalget er startet på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter 
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring pĂĄ tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 125 | Medlemmer: kr. 50


NĂ…R DU SKAL TIL KONCERT

HUSK at du skal kunne fremvise coronapas.


KAARE NORGE – Danmarks mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos.

Kaare Norge har med sit solospil tryllebundet publikum i alle aldre gennem årtier. Det har gjort ham til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Mozart, Bach og Chopin til de mere folkelige melodier fra især Spanien og Sydamerika over til de populære navne som The Beatles og Led Zeppelin.

Kaare vil denne aften i juni på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter spille et flot varieret repertoire bestående af bl.a. udvalgte numre fra sit nye album ” Amoroso ”(Marts 2021) og et bredt spekter af spanske og klassiske værker fra sit store bagkatalog af indspilninger samt de mere kendte arrangementer af store klassikere som Stairway to Heaven, Candle in the wind,og mange andre.

På sit nye album AMOROSO har Kaare Norge komponeret alle numrene med kærlighed til guitaren og musikken. Han håber, at de nye kompositioner kan åbne sindet med fred og kærlighed.

AMAROSO betyder ”kærligt” eller ”hjerteligt. De 10 kompositioner på AMOROSO er komponeret og indspillet i perioden fra efteråret 2019 til december 2020.

AMOROSO indeholder klassiske stykker og spansk inspirerede kompositioner, og stykker der leder tanken hen på ro og eftertænksomhed.

Der tages forbehold for evt. ændringer!