“NATUREN I KUNSTEN”

I perioden 2. april til og med 19. juni 2022 viser Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter udstillingen “Naturen i kunsten” med værker af Dorte Kudsk Harbo, Erling Mørch, Ester Kjær Geiger, Jens Gregersen, Lars Nedergaard og Lise Pflug.

Åbent alle dage kl. 11.00-16.00. Mandag lukket.
Helligdage: kl. 11.00-16.00

Entré: kr. 50 inkl. et krus gratis kaffe/te
(Personlige medlemmer inkl. ledsager gratis)

Jens Gregersen:
Tegner, billedkunstner og forfatter. Udstiller fantastiske tegninger og malerier. Har gennem hele sit liv tegnet og malet fugle. En af vores bedste fugletegnere i Danmark.

Erling Mørch:
Skulpturer med personligt fugleperspektiv. En livslang fascination af fugleliv er indfanget i cortenstålet. Det kunstneriske udtryk forenes med en viden om fugle, der er forfinet gennem mange år som zoologisk konservator.

Lars Nedergaard:
Vandmanden, der lever og ånder for undervandsfotografering, som formår at appellere til sanserne, til drømmene, til nysgerrigheden, til eventyret, som de færreste af os selv får set.

Dorthe Kudsk Harbo:
Naturen er hendes kilde energi, og det er også fra den, at hun henter inspiration til sine værker. Hun håber, at hun med sine værker kan få folk til at standse op og træde ind i forundringens verden – og give folk lyst til at tage vare på den fantastiske verden vi lever i.

Lise Pflug:
Maler og tegner, fordi hun ikke kan lade være. Det er som at trække vejret. Naturen er hendes store inspiration – alt derude er spændende at kikke på og iagttage.

Ester Kjær Geiger:
Bruger naturens organiske former og farvespil i en fortælling om det, der for tiden optager hende f.eks. lys/mørke, livets skrøbelighed, mystik, eventyr m.m.