SIGURDUR FLOSASON/LARS JANSSON KVARTET

Onsdag den 4. maj 2022 kl. 20.00

Billetsalget starter den 11. januar 2022 kl. 09.00 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter. Pga. COVID19-restriktionerne er det KUN muligt at købe/bestille billetter på telefon/mail!!!
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring på tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 200| Medlemmer: kr. 150


Altsaxofonist og komponist Sigurður Flosason er en af Islands fremmeste jazzmusikere. Han er 8 gange vinder af Icelandic Music Awards, har 2 nomineringer til Nordic Council Music Awards og 1 Danish Music Awards. Sigurdur har haft projekter med mange af de store navne i skandinavisk jazz (bl.a Jacob Fischer, Lennart Ginman, Peter Rosendal og Nikolaj Hess). Flosason har også været meget aktiv i Danmark på det sidste med hele 5 plader på danske Storyville Records.

Pianist og komponist Lars Jansson er en legende på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil med klare skandinaviske aftryk har han opbygget en stor og trofast fanskare, og hans mange kompositioner er favoritter blandt det skandinaviske jazzmiljø. Han har optrådt og indspillet med navne som Arild Andersen, Jan Garbarek, Bob Brookmeyer, Thad Jones, Bob Mintzer, Maria Schneider, Randy Brecker, Bob Berg, Mike Stern, Georg Russell, NHØP m.fl., og turnérer hyppigt i Europa, Nordamerika og Japan. Hans egen trio har udgivet et hav af anmelderroste- og prisvindende plader, bl.a en dansk DMA i 2001 for årets plade.

“Green Moss Black Sand” er kvartettens hyldest til den smukke natur i de Islandske højlande. Hver sang er inspireret af et særskilt fænomen eller sted på Island (det er en mulighed at have en projektor, som viser billeder af inspirationsstederne på scenen, mens orkesteret spiller; en anden mulighed er at kombinere koncerten med en Islandsk fotoudstilling i foyer / galleri el lign).

Udover musik fra “Green Moss Black Sand” spiller kvartetten et udvalg af Lars Jansson’s kompositioner.