SWINGING DUETS

Onsdag den 23. februar 2022 kl. 20.00

Billetsalget starter den 11. januar 2022 kl. 09.00 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter. Pga. COVID19-restriktionerne er det KUN muligt at købe/bestille billetter på telefon/mail!!!
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring på tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 175 | Medlemmer: kr. 125


Swingin´ Duets – Mads Mathias præsenterer Vivian Buczek
Musikelskere i alle aldre kender de klassiske duetter som i generationer har forsødet vores kærlighed til vokaljazz: Ella og Louis, Ray Charles og Betty Carter, Tony Bennett og Lady Gaga….alle har de leveret ikoniske øjeblikke som vi bliver ved med at vende tilbage til.

I Danmark er vi i de sidste har blevet forkælet af Mads Mathis og hans stilsikre bud på en crooner af i dag. Med sin personlige vokal og afvæbnende humor har han begejstret et stort publikum, der rækker langt udenfor landets grænser. På denne turné præsenterer Mads Mathis for første gang den vidunderlige svenske sangerinde Vivian Buczek for et dansk publikum. Med sit virtuose og charmerende bud på en jazzdiva anno 2021 har Vivian taget publikum og anmeldere i broderlandet med storm.

Sammen med en delikat swingende og lydhør rytmegruppe af højeste kaliber vil Vivian og Mads Mathis tage egne sange og evigtgrønne evergreens under kærlig behandling. Publikum kan se frem til en unik koncertoplevelse i selskab med Vivian, Mads Mathis og stjernebandet. Et kærligt kig tilbage til klassikerne og et bud på nutidig vokaljazz af interntional klasse.