“Den Paralyserede Virkelighed”

Phuc Van Dang

I perioden 29. juni til 8. september 2024 viser Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter udstillingen “Den Paralyserede Virkelighed” med værker af Phuc Van Dang, Jacob Juhl og Lone Pedersen.

Åbent alle dage kl. 11.00-16.00. Mandag lukket.
Helligdage: kl. 11.00-16.00

Entré: kr. 50 inkl. et krus gratis kaffe/te
(Personlige medlemmer inkl. ledsager gratis)

Udstillingen, der løber over sommeren 2024, bliver med 3 dygtige kunstnere, når Phuc Van Dang, Jacob Juhl og Lone Pedersen åbner op for ”Den Paralyserede Virkelighed”.

I Phuc Van Dangs univers er en forståelse af fundamentet, selve DNA’et, et nøgleelement i storytelling, og vigtigheden af at kende vores baggrund, vores egen historie og vores kultur er stor. Ifølge ham skaber mennesker kultur, ikke omvendt, og vi bør kende og forstå vores egen kultur, men altid have friheden til at granske den, genoverveje den og på den måde transformere den. Ved hjælp af storytelling sætter Phuc Van Dang det menneskelige i centrum af fortællinger, der reflekterer over personlige historier, sociale spørgsmål og de bevægelser, der former vores kultur i dag.

Jacob Juhl er født og opvokset i Midtjylland, og har boet på Silkeborg-egnen store dele af sit liv. I 2021 flyttede han til Aarhus, hvor han nu er bosat. Han har det meste af sit liv arbejdet med kunst i form af fotografi, lyrik, tegning, maleri, video, musik, skulptur, installation, kunstbøger mm. Og han arbejder især med forholdet mellem det kunstige og det naturlige.

Lone Pedersen er født i Vestjylland, men bor nu i Odder. Lone har været elev af maleren Jonna Segh. Er uddannet tegner og grafiker fra Kolding Kunsthåndværkerskole/Danmarks Designskole 1984-88.
Det fine øje hos kunstneren for det æstetiske og for naturens forunderligheder har ført til flere af de værker og udtryk, vi ser i Lone Pedersens produktion.