Frivillige

Kustoder til udstillingen

De frivillige, der er tilknyttet Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter er et helt uundværligt gode for at kunne drive dette sted. De frivillige fungerer som kustoder i weekender og på helligdage og er med til at passe de skiftende udstillinger og servicere de gæster, der kommer i huset. De stiller også gerne velvilligt op som assistance til festivaler, større arrangementer samt hjælper til i vores årlige og meget kendte juleudstilling, der gennem 5 uger har åbent alle dage fra kl. 11.00 til kl. 16.00. Mandag lukket.

Mange af kustoderne har været her i rigtig mange år og nogle af dem har været med helt fra starten i 1989, da Gimsinghoved blev en selvejende institution og startede som det kulturcenter, det er den dag i dag.

Ønsker du at blive kustode og en ekstra hånd med til at passe udstillingerne, så kontakt Gimsinghoved på telefon 9784 0258 eller på mail gimsinghoved@struer.dk

Foruden de mange dejlige og meget pligtopfyldende kustoder har vi til Gimsinghoved også tilknyttet et frivilligt havehold bestående af haveentusiaster, der hver onsdag formiddag i havesæsonen mødes for at passe og pleje den smukke parklignende have.

Haveentusiasterne