Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://gimsinghoved.dk

 

Privatlivspolitik

Når du afgiver personoplysninger til Kulturcenter Struer, bruger vi dem ikke til andet end det, du har ønsket eller givet tilladelse til, at de må bruges til.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så opbevarer vi selvfølgelig dit navn og din mail-adresse, så længe du ønsker at modtage det.

Tilmelder du dig vores medlemsklub, så opbevarer vi personoplysningerne, så længe du er indforstået med at være medlem osv.

Vi opbevarer oplysningerne, så kun de personer i vores organisation, der skal behandle dit ønske har adgang til dem. Vi har en persondatapolitik, hvor du kan læse, hvordan vi overholder disse principper. Du kan læse den herunder.

Har du spørgsmål om de persondata vi eventuelt måtte opbevare om dig, så skriv til os, så vi kan fortælle dig præcis, hvilke oplysninger vi har om dig. Har du andre spørgsmål til vores persondatapolitik er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

 

1. Generelt

1.1
Denne persondatapolitik (”Politik”) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig som led i et medlemsforhold eller som bruger af vores tjenester, herunder ved færden på vores hjemmeside.

I Politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne Politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i Politikken, som du ikke kan acceptere. På gimsinghoved.dk samt folketshus.struer.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af Politikken.

 

2. Dataansvarlig

2.1
Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:

Kulturcenter Struer – Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter

Gimsinghoved 1

7600 Struer

Telefonnummer: 9784 0258

E-mail: post@gimsinghoved.dk eller gimsinghoved@struer.dk

CVR nr.: 14 73 01 41

 

3. De personoplysninger, som vi behandler om dig

3.1 Disse oplysninger indsamler vi direkte fra dig:

3.1.1
Når du er medlem hos os, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger fra dig: Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, mobilnummer og e-mailadresse.

Når du er frivillig hos os, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger fra dig: Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse.

Når du alene er modtager af vores nyhedsbrev, indsamler vi kun dit navn og din e-mailadresse.

Når du deltager i ét af vores arrangementer, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger fra dig: Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse.

Når du skriver til os, arkiverer vi din mail med de oplysninger, du selv giver, så længe vi har en saglig grund til at opbevare den.

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi ikke oplysninger om dig.

3.1.2
Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (dvs. oplysninger om race eller etnisk baggrund, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, genetiske eller biometriske data, hvis behandling med henblik på identifikation, helbredsoplysninger, seksuelle forhold / seksuel orientering) om dig.

 

4. Sådan behandler vi dine personoplysninger

4.1
Helt konkret bruger vi dine personoplysninger til flere forskellige formål afhængig af, om du er medlem, kunde eller frivillig hos os, eller om du blot er bruger af vores hjemmeside.

4.1.1
Er du medlem hos os, anvender vi dine personoplysninger til at:

  • kunne administrere dit medlemsforhold;
  • kunne sende dig nødvendig information om dit medlemskab;
  • kunne sende dig nyheder, medmindre du har afmeldt nyhedsbrevet;

4.1.2
Er du frivillig hos os, anvender vi dine personoplysninger til at:

  • kunne sende dig nødvendig information kustodevagter m.m.

3.1.4
Modtager du vores nyhedsbrev, anvender vi dine personoplysninger til at:

  • kunne sende dig relevante nyheder, såfremt dette er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende markedsføringslov.

4.1.3
Er du alene bruger af vores hjemmeside, indsamler vi ikke dine oplysninger.

 

5. Opbevaring og sletning af dine Personoplysninger

5.1
Vi opbevarer dine Personoplysninger efter nedenstående regler:

5.2
Er du medlem hos os, vil vi opbevare dine Personoplysninger til udgangen af medlemsåret af din udmeldelse.

5.3
Er du frivillig hos os, vil vi opbevare dine Personoplysninger til udgangen af året, du meddelte, at du ikke længere ønsker at være frivillig.

5.4
Er du modtager af vores nyhedsbrev, vil vi ikke opbevare dine Personoplysninger, når du framelder dig nyhedsbrevet.

5.5
Er du bruger af vores hjemmeside, opbevarer vi ingen oplysninger om dig.

5.6
Skriver du til os, arkiverer vi din mail med de oplysninger, du selv giver, så længe vi har en saglig grund til at opbevare den.