GIMSINGHOVED FESTIVAL 2024

Søndag dag den 18. august 2024 kl. 14.00 (indgangen åbner kl. 13.30)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Entré før 1. juni 2024: kr. 295
Entré efter 1. juni 2024: kr. 325
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157.

Den 18. august 2024 åbnes havelågen atter til festival i Gimsinghoveds fantastiske haveanlæg.
Årets tema er ”de største stemmer”.
I år kan du til festivalen opleve tre af Danmarks allerbedste vokalister, når Stig Rossen, Julie Berthelsen og Christian Lund indtager parkscenen.
Der kan kun vente en stor musikalsk oplevelse til dette års Gimsinghovedfestival.

Stig Rossen

Stig behøver nærmest ingen videre præsentation. Som Danmark ubestridte musicalkonge, har Stig gang på gang bjergtage os med sin fantastiske stemme.  Stigs rolle i musicalen ”Askepot” bliver dog umiddelbart den sidste, da Stig nu helliger sin tid til andre musik- og skuespilprojekter.

Karrieren har budt på utallige hovedroller i musicals og stort anlagte koncerter rundt om i verden. Her kan nævnes rollen som Jean Valjean i Les Misérables, som Stig har spillet mere end 1500 gange i 10 lande, Dommer Turpin i Sweeney Todd, Anatoly i hit-musicalen Chess og Jabbadoor i den danske musical Atlantis. Stig har i næsten 15 år spillet rollen som John Mogensen i More Jacks, hvor han sammen med Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann hylder vokalgruppen Four Jacks. Ligeledes hylder han Flemming ’Bamse’ Jørgensen med bandet Stig & Vennerne.

Til Gimsinghovedfestival 2024 kan du opleve Stig Rossen med 6-mands stort orkester, så der bliver mulighed for at komme bredt ud i Stigs mange facetter.

Julie Bertelsen

Julie og hendes musikere kigger forbi og spiller en masse dejlig musik. Nyt, gammel og lånt. Stemningen er afslappet og hyggelig. Der er altid en oplevelse eller en historie forbundet med Julie’s sange og dem får publikum en bid af, og således kommer tættere på.
Det er en intimkoncert, en koncertform Julie altid har holdt meget af og som giver mulighed for det ekstra personlige præg som musikken og sangene kan få. Mon ikke dette passer perfekt til haven på Gimsinghoved.
Har man tidligere oplevet Julie og hendes musikere, ved man at der venter en nærværende, intim og hyggelige oplevelse forude.

Christian Lund

Christian Lund er født og opvokset i Holstebro og vidste allerede fra en meget ung alder, at han ville være performer. Så da han blev færdiguddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia2008 og samme år debuterede på Gladsaxe Teater, var det en drøm, der gik i opfyldelse. Siden debuten har der været stor efterspørgsel efter Christian, og han har spillet med i utallige musicals. Senest som Chris i Miss Saigon på Det Ny Teater, hvor han også spillede Raoul i The Phantom of The Opera, Prins Erik i Disneys Den Lille Havfrue samt Kaptajn Phoebus i Klokkeren Fra Notre Dame, som blev opført på Fredericia Teater, Operaen og Gamle Scene. Herudover har Christian medvirket i bl.a. Mamma Mia, Les Misérables, My Fair Lady og Into The Woods.

Christian er også en efterspurgt dubbing-artist og lægger stemme til bl.a. Prins Edward i Disneyfilmene Fortryllet og Affortryllet og Prins Hans i den danske version af Disneys Frost.

I England har Christian spillet The Prince i Sleeping Beauty på Aylesbury Waterside Theatre og optrådt som solist I Royal Albert Hall i The Night of 1000 Stars og Chess In Concert samt i Best of Rock Musicals i Hammersmith Apollo.