KENNY WASHINGTON

Onsdag den 26. april 2023 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetsalget er startet på ticketmaster.dk eller ved henvendelse til Gimsinghoved

Entré: kr. 220 | Medlemmer: kr. 170

En jazztrio bestående af nogle af de mest anerkendte og efterspurgte musikere i Skandinavien (Jacob Christoffersen (pno), Jesper Bodilsen (bas) og Zoltan Csorsz (tr) præsenterer en af de bedste nulevende jazzsangere, nemlig den Grammy-nominerede Kenny Washington (US).

De 4 musikere indspillede i 2015 i løbet af  3 aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin”, som blev udgivet på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

Kenny Washington (US) vil nok være ukendt for mange i Danmark, men hans niveau som jazz- og soulsanger er på højde med de bedste jazzsangere. Han har optrådt over det meste af verden og begejstret publikum med jazz med dybe rødder i soulmusikken og med  scatsang i verdensklasse.

Kenny Washington sang gennem sin opvækst i New Orleans, Washington gospel i kirken og spillede desuden saxofon. Efter college arbejdede han i 9 år flere militærorkestre, først som saxofonist, siden som sanger, da hans kæmpe talent blev opdaget.

Siden har han optrådt som solist både i det meste af verden og har tourneret og indspillet med bl.a. vibrafonisten Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini og Eric Reed.

GRAMMY-nomineret  i 2021 i kategorien “Best Jazz Vocal Album 2021”.