MUSIK I HAVEN

Stine Bramsen Duo m/Kajsa Vala

Torsdag den 6. juni 2024 kl. 20.00 (indgangen åbner kl. 18.00)
Udendørskoncert
Support: Vingard
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Medbring gerne festivalstole eller tæpper
Entré: kr. 295
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9784 0258.

Nu får publikum mulighed for at opleve en af landets største sangerinder helt intimt og tæt på, sammen med en af landets bedste guitarister. Stine Bramsen og Kajsa Vala besøger udvalgte venues i 2024 med deres akustiske duo.

Oven på en række store koncerter med band i 2022 og 2023 har Stine Bramsen og Kajsa Vala besluttet sig for at tage rundt og spille bare de to, helt akustisk og helt alene. De kommer til at spille en række af Stines egne sange, men der bliver også plads til en helt ny sang eller to, en fortolkning fra Alphabeat-kataloget samt et par andre overraskelser. Stine udtaler om de kommende koncerter:

På min sidste tour skruede jeg ned for band størrelsen og op for intimiteten med publikum. Det kom der noget virkeligt godt og ærligt ud af synes jeg og Kajsa og jeg kunne mærke vi fik lyst til at undersøge det nærmere. En spirende lyst til at tage ud og spille bare os to, fordi vi har en ret unik harmoni mellem os både musikalsk og menneskeligt. Jeg har også fået mod på at snakke lidt mere mellem sangene og vise lidt flere sider af mig selv og jeg synes samarbejdet med

Kajsa skaber den fineste ramme til netop det – og jeg glæder mig helt vildt!”.

Kajsa Vala er kunstner i egen ret og har udgivet 3 albums siden hun debuterede i 2016. Hun er uddannet på konservatoriet og har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Hun er selv en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Senest var de to aktuelle sammen i den soulede single-udgivelse ’Sunday Morning’.

Kajsa og jeg kommer til at tage røven på folk. Ja, det skal nok blive stille og fint, men det skal også nok blive energisk og opløftende. Det, at Kajsa og jeg har det så sjovt sammen som vi har, det tror jeg publikum kommer til at mærke ret tydeligt”.

Stine Bramsen og Kajsa Vala spiller løbende i den første halvdel af 2024 indtil Stine Bramsen i august starter prøverne til Teaterkoncerten ”Sange Fra Byens Hjerte”, der har premiere til september.

Support – Vingard
Album-aktuelle Vingard har spillet mere end 300 koncerter, som tæller udsolgte turnéer i Tyskland. På scenen rammer Vingards overbevisende vokal, og i Struer får publikum lov til at mærke nærværet, når den nordjyske sangerinde giver koncert som duo. I 2022 bosatte hun sig i Berlin og skrev debutalbummet “In The Long Run”. Det er blevet rost i både ind- og udland med ordene; tidløst, afklaret, ærligt og herhjemme kalder GAFFA det en lovende debut.

Program:
kl. 18.00 – haven åbner

kl. 18.30 – Koncert m/Vingard

kl. 20.00 – Koncert m/Stine Bramsen og Kajsa Vala