CATHRINE LEGARDH TRIO


Tirsdag den 11. maj 2021 kl. 20.00

Billetsalget starter tirsdag den 20. april 2021 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter – KUN på telefon/mail
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring på tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 175 | Medlemmer: kr. 125

Cathrine Legardh: En sång i en dröm – tribute til Monica Zetterlund

Stemningsfuld jazz & viser på svensk

Her er en unik mulighed for at høre jazzsangerinden, Cathrine Legardh, i en hyldest af det svenske jazzikon Monica Zetterlund. Det sker med to fremragende musikanter; Jacob Christoffersen (piano)og Jesper Thorn (bas).Trioen har netop indspillet albummet En sång i en dröm, som udkom på Storyville Records i juli 2020.

’På klingende svensk og med en sanseligt varm vokal, gør hun sangene til sine egne samtidig med, at hun hylder sit svenske forbillede. Hun er tro overfor poesien og humoren og dramaet og traditionen, men også personlig, troværdig.’**** Ivan Rod, Juli 2020

’Hun har fået sangene under huden; de er blevet hendes, og hun fremfører dem på et smukt og lydefrit svensk. Formatet vokal, klaver og bas er krævende. Legardh, Christoffersen og Thorn klarer faktisk øvelsen med bravour, så vokalen får lov til at blomstre, samtidig med at pianisten og bassisten indimellem kan brillere med skarpt skårne soli.’
**** POLITIKEN, Henrik Palle, August 2020 

Repertoiret er et udpluk af Monicas mange og alsidige musikperler – nogle mere kendte end andre. Koncerten rummer således både folke- og revyviser samt jazzstandards oversat til svensk af bl.a. Beppe Wolgers og Hasse og Tage, Povel Ramel samt Olle Adolphson – foruden sange fra samarbejdet med Bill Evans. Legardh har med stor succes turneret i Skandinavien – for fulde huse på bl.a. Stadsteatret i Stockholm og Helsinki.

Der tages forbehold for evt. ændringer! Hvis der stadig er pladsrestriktioner pga. COVID19, kan koncerten flyttes til Folkets Hus.