GIMSINGHOVED FESTIVAL 2021

Søndag den 22. august 2021 kl. 13.30 (dørene åbnes kl. 12.30)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Forsalg før 1. juni 2021: kr. 200 | Forsalg efter 1. juni 2021: kr. 250 (Der bliver kun udbudt 300 billetter i forsalg)
Billetsalget er startet på 9785 1157 eller folketshus@struer.dk) og på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)
Udstillingen på Gimsinghoved vil den 22. august 2021 være lukket for besøgende!

HUSK! Du skal vise coronapas ved indgangen.


Gimsinghoved Festival – Danmarks måske hyggeligste festival
Dissing, Las og Cross Band, Mike Andersen og Mek Pek & The Debitors er på scenen til årets Gimsinghoved Festival 2021.
Søndag den 22. august 2021 åbner Gimsinghoved havelågen op til årets Gimsinghoved Festival, som afvikles i den smukke have.
Til årets festival kan du opleve:
Dissing, Las & Cross Band, som fortolker Bob Dylan. Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross, tidligere guitarist og kapelmester hos Bob Dylan går trioen Dissing & Las sammen med Billy Cross på scenen. Billy Cross, som har turneret med selveste “Uncle Bob” i tre år og medvirket på to af hans albums.
Mike Andersen, soul- og bluesguitaristen, sangskriveren og sangeren, er nok mest kendt som leder af Mike Andersen Band. Han har én af Danmarks stærkeste stemmer og er én af de bedste guitarister. Mød ham med en akustisk guitar og personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul – helt skåret ind til benet kun med Mikes guitarspil og stemme i fokus.
Mek Pek & The Debitors indtager scenen med 50’er rock’n’roll i fuldt firspring. Oplev Mek Pek med sin Rock’n’Roll Trio, hvor han styrer gulvbassen og lead vokalen og leverer et show med humor, benspjæt og alle de store hits fra Elvis, Little Richard, Chuck Berry og andre, og mon ikke der også sniger sig lidt af Mek Peks egne hits, fra de sidste 40 år, ind i repertoiret.
Gimsinghoved Festival skiller sig lidt ud fra andre musikfestivaler. Festivalen foregår en søndag eftermiddag og er for hele familien, hvor der er fokus på musikken, den tætte kontakt til musikerne og de hyggelige omgivelser. Der kan i haven købes drikkevarer og pølser samt kaffe/te og hjemmebagt kage. Musikken spiller søndag den 22. august fra klokken 13.30. Dørene åbner kl. 12.30.